Team Zulufadder
Norway Cup Football Football Football Map Football
Team Zulufadder 2013 ”trykk play”
Maris eventyr Trykk play
02
En ball er et språk uten grenser
03
Hambani kahle= god tur
04
Vi gir jernet!
04
Målet er hjemmespikket
04
Mål!

Nyheter og presse


Presse som ønsker å komme i kontakt med Team Zulufadder bes ta kontakt med Kristoffer Høgås på 93615024 eller post@teamzulufadder.no.
Tre uker igjen til guttene lander på Gardermoen!
01.07.2013
At det bare er tre uker igjen til eventyret starter er både fantastisk spennende og litt skremmende. Det er ikke et lite antall av små og store tannhjul som har blitt satt i raskere bevegelse enn de noen gang tidligere har blitt gjort for å få guttene til Norway Cup. 

Nå gjenstår bare innspurten før de kommer. Men vi er ikke helt i mål, vi mangler fortsatt noen sponsorer og en andel penger for å dekke flybilletter, mat, opphold, begivenheter og så videre underveis her i Norge. Vi har satt igang kronerullingen og målet er at denne kronerullingen skal samle inn 50 000 kroner. Da vil dette, sammen med sponsorinntektene fra bedrifter, være nok til å dekke oppholdet til guttene. Alle monner drar, gi det bidraget du føler for! Både vi og guttene er takknemmelige for all hjelp!

Trykk på "Støtt oss" nederst på denne siden eller på forsiden. Da vil du komme til en sikker Paypal-side der du kan gi det du har lyst til. Enkelt, trygt og greit!
Hurtiglenker
Copyright Team Zulufadder 2013. All Rights Reserved | Personvern
Utviklet av webworld webworld.no
Sosiale medier
Sosiale medier
Kontakt oss
Zulufadder
Trosterudvn 9d 0778 Oslo,
Tlf: +47 93615024,
Epost: post@teamzulufadder.no,
Bankkontonr: 5081 07 78617
Paypal