Team Zulufadder
Norway Cup Football Football Football Map Football
Team Zulufadder 2013 ”trykk play”
Maris eventyr Trykk play
02
En ball er et språk uten grenser
03
Hambani kahle= god tur
04
Vi gir jernet!
04
Målet er hjemmespikket
04
Mål!

Nyheter og presse


Presse som ønsker å komme i kontakt med Team Zulufadder bes ta kontakt med Kristoffer Høgås på 93615024 eller post@teamzulufadder.no.
Team Zulufadder i Norge - utenfor Norway Cup
02.08.2013

Det har ikke bare handlet om Norway Cup og fotball den siste uken.

 

Guttene kom til Oslo fredag 27. juli og har vært her helt til avreise mandag 5. august. 

 

Allerede fredag kom ett av høydepunktene for guttene. Nike hadde ordnet det slik at våre gutter skulle først få se Barcelona-trenignen på Ullevaal og deretter få komme ned på indre bane for å hilse på spillerne. Det viste seg at våre zulugutter ble de eneste som fikk lov til å hilse på Barcelonaspillerne, en helt fantastisk oppevelse. I tillegg var det ordnet slik at Alexis Sanchez skulle dele ut et par signerte fotballsko til en av våre spillere. valget falt på Langalakhe som hadde scoret våre to mål hittil, og han er i tillegg gladgutten i gruppa som ALLTID smiler! En helt fantastisk dag for alle guttene som ble avluttet med bading på Sognsvann og en tur i Frognerparken.

 

På lørdag var programmet tettpakket. Først flyttet vi til Abildsø skolesom skulle være vårt hjem under Norway Cup. På Abildsø hadde vi også en flott dag lørdag der ildsjeler i Abildsø fotball hadde ordnet det slik at vi hadde en felles trening med G12-laget på Abildsø, etterfulgt av en fotballkamp der lagene ble blandet. I tillegg til fotball fikk guttene også lære seg litt ballett med stor entusiasme! Abildsø sponset også guttene med pizza og is, og fotballvennskapet blomstret videre.

 

Lørdag kveld var det også parade og åpningsshow på Ekebergsletta for å markere at Norway Cup endelig var igang. 

 

Søndag opptrådde guttene med Zuludans, først i Bekkelaget kirke på sportsgudstjenesten og deretter på hovedscenen på Norway Cup! Masse skryt fra alle som var og så på og en fin opplevelse for alle. 16.45 avrundet vi dagen med første kamp i Norway Cup (Se link)

 

Mandag fortsatte vi med kamper (Se link). Etter kampen var guttene litt skuffet, men det skulle senere vise seg å være mot et lag som skulle gå hele veien til finalen og som kom på andreplass i hele Norway Cup! Så vi tok med oss alle guttene til Teknisk Museum for å få tankene over på noe annet. Noe overraskende var det faktisk telefoner og det å kunne ringe til hverandre som var aller mest populært blant guttene.

 

Tirsdag hadde vi ny kamp på formiddagen som endte med et 4-1-tap. Denne gangen mot et lag vi kunne og burde ha slått med tanke på sjansene vi hadde. Etter at de andre kampene var ferdigsplt viste det seg at vi kom på tredjeplass i gruppen vår, vi var ikke det dårligste laget i gruppa og gikk rett til 16-delsfinalen.

 

Tirsdag kveld var vi invitert til den Sør-afrikanske ambassaden i Oslo for en liten grillfest med det andre laget fra Sør-Afrika i Norway Cup. Vi fikk masse god mat og fine taler fra prominente folk før det skeiet ut og begge lagene dannet en danse-ring der både spillere, trenere og ambassadeansatte ristet løs. Tror ikke den gjengse diplomatiske middag er så løssluppen.

 

Onsdag så vi først vennskapslaget vårt Finnsnes J14 i sluttspillet om morgenen før vi ladet opp på skolen før kampen på ettermiddagen. Les mer om kampen her (Se link). Etter kampen bar det direkte til Oslo Rådhus hvor guttene opptrådde foran blant andre ordføreren og andre gjester i Rådhussalen.

 

Torsdag var en ny dag for å prøve nye ting. Først opp til Oslo Sommerpark på Tryvann der de fikk testet klatring, rappellering og alt som hører høyde til. Gutta var sitt vanlige fryktløse og prøvde alt med tor glede. Etter lunsj var neste utfordring på programmet Bikram Yoga. En hard og god yogaøkt i 38 grader hos Yoganoor var nok enda en opplevelse som blir fortalt igjen i dalene i Zululand etter hjemkomst.

 

Fredag var Tusenfryd for alle pengene. P4 hadde sponset billetter og etter en uke med sikling på det lille pariserhjulet på Ekebergsletta, var en hel dag på Tusenfryd helt fantastisk. Det var mange timer med gledeshyl, latter, kiling i magen og nye opplevelser.

 

Lørdag startet vi dagen med en liten og veldig uhøytidelig vennskapskamp mot Finnsnesjentene som. Både straffer, gule kort og straffe-ppushups ble gitt bort før kampen endte 4-2 til Zulufadder som for anledningen også var forsterket med Luvky og Gundi på banen de siste minuttene. Finnsnestrenerne ble også med på banen, til stor glede for alle involverte. 

 

Så bar turen til Larkollen der vi var invitert til en liten grillfest sammen med Mathare United hos Toppen Bech, som har vært en av hjelperne til det kenyanske laget i en årrekke! En veldig hyggelig kveld sammen med fotballaget som på mange måter har vært vår inspirasjonskilde og som vi har høstet mange erfaringer fra.


av Kristoffer Høgås
Hurtiglenker
Copyright Team Zulufadder 2013. All Rights Reserved | Personvern
Utviklet av webworld webworld.no
Sosiale medier
Sosiale medier
Kontakt oss
Zulufadder
Trosterudvn 9d 0778 Oslo,
Tlf: +47 93615024,
Epost: post@teamzulufadder.no,
Bankkontonr: 5081 07 78617
Paypal