Team Zulufadder
Norway Cup Football Football Football Map Football
Team Zulufadder 2013 ”trykk play”
Maris eventyr Trykk play
02
En ball er et språk uten grenser
03
Hambani kahle= god tur
04
Vi gir jernet!
04
Målet er hjemmespikket
04
Mål!

Nyheter og presse


Presse som ønsker å komme i kontakt med Team Zulufadder bes ta kontakt med Kristoffer Høgås på 93615024 eller post@teamzulufadder.no.
Dag 1 i Norge: Ankomst, gaver og nye inntrykk
22.07.2013
Guttene våre landet på Gardermoen og ble møtt med vuvuzelaer, ivrige frivillige og et TV2-team som skal lage to reportasjer om oss.

Guttene dro deretter til Rønningen Folkehøgskole som hadde stilt rom til disposisjon. Først startet vi med en massiv utdeling av utstyr fra Nike med fotballsko, fulle draktsett, masse treningingsklær og sandaler. Lions Ekeberg var også innom og ga flotte gaver til guttene. Utover dagen benyttet guttene seg av alle fasiliteter som bordtennis, biljard og TV-stuer. Oppstandelsen var stor da svensk ishockey dukket opp på skjermen og MODOs ishockeykjemper dundret inn i hverandre. På is. Verdens rareste sport var konklusjonen.

Dagens super-zulukombinasjon under lunsjbuffeten var forøvrig brunost, gulost, egg og syltede rødbeter. Alt på en brødskive. Dagens mattips, der altså.

På kvelden slappet vi av etter en lang dag med litt grilling i det fantastiske været. Sola går ned i femdraget i Sør-Afrika nå om dagen, så norsk sol til klokken ti oppi skrenten på Grefsen førte til total forvirring rundt døgnrytmen. Men gutta fant senga etter hvert, totalt utslitt etter et døgn med reising, en full dag med lek og moro og ikke minst så mange nye inntrykk, at det ikke er mulig å forestille seg det.

Avslutningsvis må det sies at det er verdens herligste gjeng vi har fått hit til Norge. Gutta er høflige, herlig blide, morsomme og akkurat så livlige som 13-åringer skal være. De har allerede opplevd masse, men fortsatt gjenstår så utrolig mye. Så alle som har mulighet MÅ komme å hilse på og se oss spille i løpet av de neste ukene.

Lunch på Rønningen Folkehøgskole

Synging under gaveutdelingen

Ishockey på TV
Hurtiglenker
Copyright Team Zulufadder 2013. All Rights Reserved | Personvern
Utviklet av webworld webworld.no
Sosiale medier
Sosiale medier
Kontakt oss
Zulufadder
Trosterudvn 9d 0778 Oslo,
Tlf: +47 93615024,
Epost: post@teamzulufadder.no,
Bankkontonr: 5081 07 78617
Paypal