Team Zulufadder
Norway Cup Football Football Football Map Football
Team Zulufadder 2013 ”trykk play”
Maris eventyr Trykk play
02
En ball er et språk uten grenser
03
Hambani kahle= god tur
04
Vi gir jernet!
04
Målet er hjemmespikket
04
Mål!

Pulje i Norway Cup


Klasse F - Gutter 7-er, 13/14 år 
 F - Pulje 6

Hjørungavåg   Hvit
Oppdal 1   Grønn
Zulufadder   Gul/Grønn
Ørn Horten *   Brun

Hjørungavåg  -Zulufadder    28.07 - kl. 16:45   E12 / Ekeberg      
Zulufadder  -Oppdal 1    29.07 - kl. 09:45   E18 / Ekeberg        
Zulufadder  -Ørn Horten   30.07 - kl. 11:15   E17 / Ekeberg        

Zulufadderteltet

Under årets Norway Cup vil vi ha et eget telt på Ekebergsletta der alle kan komme innom. Vi kommer til å skape et afrikansk univers. Ha afrikansk musikk (forhåpentlig også live). Vi skal ha fotoutstilling av eksotiske, truede dyrearter, og bilder fra Zulufadder. Pluss salg av perlearbeider, som zulubestemødrene har laget, postkort og bøker knyttet til Sør-Afrika, samt informasjon om prosjektet.

Program før Norway Cup

Guttene i Zulufadder skal ikke bare få oppleve Norway Cup, men skal være i Norge en uke før festlighetene på Ekeberg begynner. Første natt skal de få bo på Rønningen Folkehøgskole før de vender nesa mot Østfold.  I samarbeid med Children's International School i Fredrikstad skal de bo noen dager i Fredrikstad for å få en optimal oppkjøringsperiode. Der vil daglige treninger og treningskamper mot lokale lag stå for de fotballfaglige forberedelsene. I tillegg vil det bli ulike utflukter, engelskundervisning og masse tid til lek og moro!

Lørdag 27. juli skal Zulufader besøke Abildsø. Det blir felles trening med Abildsø- og Zulufadderspillere samt en treningskamp med blandede lag. Det hele avsluttes med felles lunsj, før paraden og åpningsseremonien til Norway Cup begynner på ettermiddagen.

Andre aktiviteter og planer

Guttene som kommer opp er ikke bare fotballspillere, men de er også habile dansere. De vil opptre med tradisjonell Zuludans i Bekkelaget Kirke søndag 28. juli kl 11.00. I tillegg skal de opptre på kulturscenen på Ekeberg. Flere detaljer om dette kommer senere.

P4 har sponset billetter til Tusenfryd, så en av dagene skal alle guttene dit for å spise sukkerspinn og henge opp-ned i karuseller en hel dag.

I samarbeid med Oslo Sommerpark på Tryvann og guttene skal få en opplevelse der med klatring og mange andre utfordringer, etterfulgt av grilling.

I tillegg jobbes det med mange andre planer for at guttene skal få en best mulig opplevelse her. Et fyldigere program kommer nærmere avspark.


Hurtiglenker
Copyright Team Zulufadder 2013. All Rights Reserved | Personvern
Utviklet av webworld webworld.no
Sosiale medier
Sosiale medier
Kontakt oss
Zulufadder
Trosterudvn 9d 0778 Oslo,
Tlf: +47 93615024,
Epost: post@teamzulufadder.no,
Bankkontonr: 5081 07 78617
Paypal