Team Zulufadder
Norway Cup Football Football Football Map Football
Team Zulufadder 2013 ”trykk play”
Maris eventyr Trykk play
02
En ball er et språk uten grenser
03
Hambani kahle= god tur
04
Vi gir jernet!
04
Målet er hjemmespikket
04
Mål!

Fadderbidraget

Vi trenger flere type støtte! Det som er så fint med en liten organisasjon som Zulufadder(tusen barn med hver sin fadder), er at du kan øremerke støtten. Vi bruker pengene til det du ønsker. Er det utdannelse, er det sport, er det barn, bestemødre, helse, yrkesopplæring. Det finnes ingen grenser.

Å være fadder er også veldig flott! Hvert barn har bare EN fadder. Og igjen, fordi det ikke er så veldig mange barn, ikke så store områder, har vi full kontroll på hvem som trenger hva. Oppfølging i hjemmet, sykdom og andre utfordringer. Alle barna bor hjemme. Enten hos bestemor, naboer eller annen slektning hvis foreldrene er døde.

Fadderne er ryggraden i prosjektet vårt. De betaler for en mateske i mnd, som er nok til flere i familien, og for skolepenger og uniform. En måned i året får familiene, istedenfor matesken, stiklinger og redskaper, så de kan dyrke sine egne grønnsaker. Enten utenfor huset eller på et større område vi har fått tildelt av høvdingene. Det er godt jordsmonn og stort sett nok vann.

Andre utgifter, som bensin, forsikringer, telefon, medisiner etc. betales av andre prosjekter vi har.

Fadderne kan ha så mye eller lite kontakt de vil med barnet. Vi er alle en stor familie, så barna føler at de blir vel tatt hånd om. Det koster 250 kroner måneden eller 3000 i året å hjelpe et barn. Uansett hvordan du velger å støtte, er vi veldig glade for hjelp!

For mer informasjon om Zulufadder-prosjektet og hvordan du kan melde deg som Zulufadder og utgjøre en forskjell, se Zulufadders hjemmeside.

Hurtiglenker
Copyright Team Zulufadder 2013. All Rights Reserved | Personvern
Utviklet av webworld webworld.no
Sosiale medier
Sosiale medier
Kontakt oss
Zulufadder
Trosterudvn 9d 0778 Oslo,
Tlf: +47 93615024,
Epost: post@teamzulufadder.no,
Bankkontonr: 5081 07 78617
Paypal