Team Zulufadder
Norway Cup Football Football Football Map Football
Team Zulufadder 2013 ”trykk play”
Maris eventyr Trykk play
02
En ball er et språk uten grenser
03
Hambani kahle= god tur
04
Vi gir jernet!
04
Målet er hjemmespikket
04
Mål!
Maris brev til alle Zulufaddere
- 26.06.2013
av Mari Maurstad

Norway Cup! Zuluene skal banke alle!!

Ha,ha. Det er nok dette de har i tankene, de 13 HELDIGE zuluguttene som får komme til Norway Cup i år.

Utrolig, men sant. Vi fikk det til. Med stor hjelp fra ambassader og bekjente. Alle pass, alle visa, som det ikke skulle være mulig å få, er innhentet.

I slutten av juli står guttene der, med de spinkle, men sterke kroppene sine på Gardermoen. De har ingen ting i bagene sine. For de har nesten ingen ting å ta med. Bare nyinnkjøpte fotballsko, et par plagg og en tannbørste. Bestemor har stolt og spent, kanskje litt redd også, vinket farvel til disse guttene som skal ut i den store verden! Bare noen få av dem har en eller to foreldre i live.

De vet ikke hva som venter dem, de vet ikke hva de skal glede seg til. De har aldri vært på en flyplass, sittet på et toalett, tatt en dusj, tatt en rulletrapp, spist iskrem eller noe annet enn den samme maisgrøten med tilbehør hele livet.

Zuluene var en gang sterke krigere. Det er jo til og med en krig oppkalt etter dem. ”Zulukrigen” i 1879.

Jeg er sikker på at de sitter der i dalen sin nå og legger planer om at de skal spille alle av banen. Men når disse guttene bare har spilt barbeint , og bare med hverandre, i en bakke, med plastposer til fotball, er det vel GRENSER for hvor mye de kan om taktikk. Det skal de få trent seg opp på av gode trenere noen dager bl.a. i Fredrikstad og på Abilsø i Oslo. Tusen takk!

Dere er nå inne på nye flotte siden til Team Zulufadder (Tusen takk til Webworld, som har gitt oss den!!)Her kan du følge med på hva som skjer. Du kan TIL OG MED (på ENKLESTE vis via Pay Pal)få støtte oss! For vi er ikke helt i mål med utgiftene ennå. (Koster å være kar!!)

Får vi til en kronerulling her som kan samle inn 50 000 kr??

Jeg håper at du får lyst til å være med på opplevelsen og eventyret! Vi skal ha et superflott telt på Ekebergsletta.  Du skal både se og høre at vi er der. Vi skal klare å innrede et Afrika-telt med bilder fra prosjektet og av Afrikas eksentriske og truede dyr, vi skal selge  perlearbeider og kort som bestemødrene har laget og bøker. Vi skal spille musikk, også live!

Guttene skal opptre med trommer og zuludans! Både på sletta og i Hellerud Kirke. (Dessuten på Rådhuset, men det er et lukket arrangement. )Detaljer om dette ligger på hjemmesiden!!

Ha en flott sommer, så sees vi kanskje!? Hilsen MAriHurtiglenker
Copyright Team Zulufadder 2013. All Rights Reserved | Personvern
Utviklet av webworld webworld.no
Sosiale medier
Sosiale medier
Kontakt oss
Zulufadder
Trosterudvn 9d 0778 Oslo,
Tlf: +47 93615024,
Epost: post@teamzulufadder.no,
Bankkontonr: 5081 07 78617
Paypal